Wat we doen                                                                VACATURES
Inkoop werving en selectie
Pinguin Management Consultants werft en selecteert voor functies op HBO en WO niveau. We doen dit door middel van advertenties, internet, executive search, file search en netwerk search. Door onze inhoudelijke bekendheid met de totale materie rond inkoop zijn wij in staat de juiste mensen op de juiste plaats te vinden. In stabiele situaties maar juist ook in situaties van verandering.

Pinguin Management Consultants bemiddelt in functies zoals:
  Buyer, Lead-buyer, Category Manager, Project Inkoper, Projectmanager, Professional in Europees Aanbesteden, Inkoop Manager en Inkoop Directie vacatures.

Info voor bedrijven
Door onze kennis van inkoop is vanuit klanten de vraag gekomen naar hulp bij het vinden van de juiste man/vrouw voor inkoop functies. Steeds meer zijn bedrijven bereid alleen te investeren in mensen als zij de overtuiging hebben de juiste man of vrouw in huis te hebben.
U bent als bedrijf op zoek naar een partner die de inkoopwereld in de breedte kent. Een bureau dat snel een aantal goede kandidaten voor u vindt.

Kennis van de arbeidsmarkt
Wij kennen de arbeidsmarkt voor inkoop en richten ons op de werving en selectie van ervaren HBO'ers en Academici in de inkoop discipline. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit een segment is, dat specifieke aandacht behoeft binnen veel inkoopafdelingen.
Wij weten wat er speelt en hebben een uitgebreid netwerk. We bedienen u nuchter, gedegen en snel. Ons doel is een tevreden klant!

Doelgroep en aanpak
Wij richten ons op professionals met drive die een toegevoegde waarde hebben voor uw organisatie. Daarnaast is het van belang dat er een goede fit is tussen de organisatie en de kandidaat, en tussen het team en de kandidaat. Hierbij houden we rekening met de situatie nu en de verwachtingen naar de toekomst.
Voor de werving van kandidaten werken wij met advertenties, internet, file search en netwerk search.
Werving en selectie is maatwerk. Voor de juiste invulling van een functie is het noodzakelijk dat wij een goed beeld hebben van de organisatie waarvoor een kandidaat wordt gezocht. Daarom voeren wij een aantal gesprekken met de belangrijkste spelers in de directe omgeving van de functie voordat we tot een werving voorstel komen. Ons doel is om kandidaten te vinden die optimaal passen binnen uw bedrijf.
Voor onze eigen inzet gaan we uit het principe van 'no cure, no pay'

info voor kandidaten
Door onze kennis van inkoop is vanuit klanten de vraag gekomen naar hulp bij het vinden van de juiste man/vrouw voor inkoop functies. Steeds meer zijn bedrijven bereid alleen te investeren in mensen als zij de overtuiging hebben de juiste man of vrouw in huis te hebben.
Wij richten ons op ervaren HBO’ers en Academici die waarde toevoegen aan hun nieuwe omgeving. Naast professionaliteit en drive is een goede fit tussen de kandidaat en de organisatie een belangrijke succesfactor in een juiste plaatsing. Hierbij houden we rekening met de situatie nu en de verwachtingen naar de toekomst.

aanpak
Bent u geïnteresseerd in een nieuwe stap? Misschien samen met ons?
Stuur ons dan uw open sollicitatie aan: info@pinguinconsultants.nl.
Afhankelijk van de wensen van de klant publiceren wij een vacature via de reguliere media kanalen of zoeken wij via “direct search”.