Wat we doen
Pingu´n Management Consultants is een hoogwaardig management advies bureau. We zijn gespecialiseerd in de disciplines Inkoop, Change Management en Proces Management. Binnen inkoop richten we ons o.a. op inkoopadvies, inkoopdiensten en inkoopstrategie. We voeren kwantitatieve en kwalitatieve scans uit. Onze focus is gericht op het bereiken van structurele verbetering van resultaten bij onze klanten - profit en non-profit organisaties. We adviseren, implementeren en vinden de juiste mensen voor u - vast of tijdelijk.
ONZE SERVICES

Wij zijn gespecialiseerd in de disciplines:
   Inkoopadvies
   Proces Management
   Change Management
   Inkoop : Search / Werving en Selectie
   Inkoop : Interim Management/ detachering


Wij bieden u kwaliteit, snelheid, nuchtere management ervaring en een uitgebreid netwerk. Onze klanten waarderen ons om onze uitstekende prijs-kwaliteits verhouding.

Vacatures                                                                                          Mailinglist
Klik op de link hierboven om direct naar onze vacatures te gaan. Klik hier om u aan te melden voor onze mailinglist van nieuwe vacatures.

ONS PINGUIN LOGO
Pingu´ns zijn groepsdieren bij uitstek. Een klein aantal Pingu´ns neemt het initiatief en maakt vaart. Zij nemen als eerste de sprong naar de volgende ijsschots. Die rol willen wij graag sßmen met de opdrachtgever vervullen.

SAMEN MET U
Pingu´n Management Consultants komt samen met u tot praktische oplossingen. We zijn een klein bureau met hart voor de zaak. We staan voor toewijding, professionaliteit en integriteit. Een prettige werkrelatie met onze klanten staat voorop.


L Links
A Artikelen